Όροι χρήσης - Deligiorgi.Home

 6979706348         

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Εισαγωγή

 

Η χρήση της ηλεκτρονικής σελίδας και υπηρεσιών του www.giakourtines.gr από τον επισκέπτη /χρήστη προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη συμφωνία του με τους παρακάτω όρους χρήσης, που ισχύουν για το σύνολο του περιεχομένου, το οποίο περιλαμβάνεται στη παρούσα ιστοσελίδα. Συνεπώς, ο επισκέπτης/χρήστης οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους αυτούς πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού αυτού τόπου και εάν δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου τους.

Ο επισκέπτης/χρήστης παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές. Η εξακολούθηση της χρήσης του www.giakourtines.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήστη, αποδοχή των όρων αυτών. Το www.giakourtines.gr διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει ή να τροποποιεί τους παρόντες όρους χρήσης, μπορούν να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε χρονική στιγμή. Τέτοιες αλλαγές, τροποποιήσεις, προσθήκες ή διαγραφές στους όρους και τις προϋποθέσεις της χρήσης θα τίθενται σε ισχύ άμεσα από την εμφάνισή τους στην ιστοσελίδα, και θα ισχύουν για το μέλλον.

Το www.giakourtines.gr μπορεί, σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή, να καταγγείλει, αλλάξει, αναστείλει ή διακόψει οποιαδήποτε επιμέρους λειτουργία αυτής της ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένης της διαθεσιμότητας, της φωτογραφίας παρουσίασης ή περιγραφής οποιουδήποτε προϊόντος ή υπηρεσίας χωρίς όμως από την ενέργεια του αυτή να επηρεάζονται οι επιβεβαιωμένες παραγγελίες.

Γενικοί όροι

H ιστοσελίδα www.giakourtines.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας με την επωνυμία « Deligiorgi.Home », με δραστηριότητα την «Κουρτίνες είδη προικός» και με Α.Φ.Μ. 042507673 , Δ.Ο.Υ. Κατερίνης. Η έδρα της εταιρίας βρίσκεται στη Λεπτοκαρυά, Πιερίας. Πάγιος σκοπός της Deligiorgi.Home είναι η κατά το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας. Το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop) δίνει τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

Επωνυμία: Deligiorgi.Home

ΑΦΜ: 042507673

ΔΟΥ: Kατερίνης

Έδρα: Λεπτοκαρυά Πιεριας, ΤΚ 60063

Αρ.Γεμη:

 

 

 

Δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας

 

Όλος ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, το κείμενο,οι εικόνες των προϊόντων (99%), τα γραφικά, η επιλογή και οι ρυθμίσεις αυτής είναι ιδιοκτησία της Deligiorgi.Home και αποτελούν δικαίωμα πνευματικής της ιδιοκτησίας.

Συνεπώς, κανένα εξ αυτών δε δύναται να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο πώλησης, αντιγραφής, τροποποίησης, αναπαραγωγής, αναδημοσίευσης ή να «φορτωθεί», να μεταδοθεί ή να διανεμηθεί με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συναίνεση ή έγκριση μας ή του εκάστοτε φορέα προστασίας. Το www.giakourtines.gr παρέχοντας το δικαίωμα πρόσβασης, περιήγησης και χρήσης της ιστοσελίδας και του περιεχομένου του δεν μεταβιβάζει την κυριότητα της ιστοσελίδας και των στοιχείων της.

Ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του www.giakourtines.gr αναλαμβάνει την ευθύνη για οποιαδήποτε ζημία προκαλείται στο www.giakourtines.gr ή σε τρίτο που προβάλλεται/ διαφημίζεται ή συμβάλλεται μέσα από την ιστοσελίδα μας από κακή ή αθέμιτη χρήση των σχετικών σημάτων και εν γένει υπηρεσιών.

 

 

 

Περιορισμός ευθύνης – Δήλωση αποποίησης

 

Το www.giakourtines.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης/χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος και ρητά δηλώνει ότι δε φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη. Το www.giakourtines.gr δεν εγγυάται ότι οι σελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα και ότι τα λάθη θα διορθώνονται. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο επισκέπτης / χρήστης και σε καμία περίπτωση το www.giakourtines.gr.

 

Τιμές Προϊόντων

 

Οι αναγραφόμενες τιμές των προϊόντων της ιστοσελίδας είναι τιμές λιανικής πώλησης και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α. (εκτός από την κατηγορία χονδρικής πώλησης), δεν περιλαμβάνουν όμως δαπάνες μεταφοράς. Το τελικό κόστος κάθε παραγγελίας προκύπτει αφού προστεθούν τα έξοδα αποστολής των προϊόντων, με τα οποία επιβαρύνεται αποκλειστικά ο πελάτης, ο οποίος θα ενημερώνεται πριν την επιβεβαίωση και την αποστολή της παραγγελίας.

 

Η συνολική τιμή προκύπτει μετά την επιλογή του προϊόντος κατά την εξέλιξη των τεχνικών σταδίων της παραγγελίας, όπως αυτά ορίζονται στο αντίστοιχο μέρος της ιστοσελίδας, και σας γνωστοποιούνται σε κάθε περίπτωση πριν την σύναψη της παραγγελίας. Η αποθήκευση δε των ανωτέρω είναι δυνατή απ’ ευθείας από την ιστοσελίδα μας.

Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα αναπροσαρμογής των τιμών των προϊόντων οποιαδήποτε στιγμή. Ωστόσο, μία τέτοια ανατιμολόγηση των προϊόντων δεν θα επηρεάζει τις ήδη επιβεβαιωμένες παραγγελίες, τις οποίες έχει αποδεχθεί η εταιρία.

Η συναλλαγή θα θεωρείται ότι έχει ολοκληρωθεί μόνο μετά την αποστολή γραπτής ηλεκτρονικής επιβεβαίωσης και τηλεφωνικής επιβεβαίωσης από την εταιρία μας. Εφόσον τα προϊόντα που επιλέξατε είναι διαθέσιμα ο χρόνος παράδοσης θα οριστικοποιηθεί με τηλεφωνική επικοινωνία γι'αυτο φροντίστε το τηλέφωνο επικοινωνίας που δηλώνετε να είναι έγκυρο. Εάν επιθυμείτε άμεση ή άλλο τρόπο παράδοσης ή περαιτέρω πληροφορίες ή διευκρινήσεις είμαστε στη διάθεσή σας στο email: giakourtines@gmail.com

Υπεύθυνος για την ορθότητα της διαδικασίας πληρωμής, αλλά και τυχόν εξόδων τα οποί προκύπτουν ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής τον οποίο θα επιλέξει είναι αποκλειστικά ο πελάτης.

 

 

Παραγγελία προϊόντων και προστασία καταναλωτή

Οι παραγγελίες μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος αποτελούν συνάψεις σύμβασης πωλήσεως εξ αποστάσεως, οι οποίες διέπονται από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994 (όπως αυτός ισχύει σήμερα), των τροποποιήσεων που αναφέρονται στο ΠΔ 131/2003 (ΦΕΚ Α’ 116/16.05.2003), καθώς και στην απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017.

Ο χρήστης έχει δικαίωμα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, εφόσον είναι δικαιοπρακτικά ικανός, τηρώντας τις διατάξεις των άρθρων 127 επ. του Ελληνικού Αστικού Κώδικα ( και δη εφόσον έχει συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος ηλικίας και δεν τελεί σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Παραγγελίες μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν από νομίμους εκπροσώπους νομικών προσώπων. Η Deligiorgi.Home. επιφυλάσσεται του δικαιώματός της να αξιώσει την επιστροφή από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελιών που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

 

 

 

Όροι παράδοσης εμπορευμάτων

 

Όλες οι αποστολές γίνονται με acs courier ή elta courier πλην των περιπτώσεων υπέρβαρου ή ογκώδους δέματος που οι αποστολές γίνονται με το ταχυδρομείο ή με μεταφορική εταιρία (μεταφορικές εταιρείες ή courier). Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας από μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες εφόσον υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα. Εάν δεν υπάρχουν άμεσα διαθέσιμα, ενημερώνεστε μέσω e-mail ή τηλεφωνικά από εκπρόσωπο μας, και κατόπιν συνεννοήσεως, επεξεργαζόμαστε την παραγγελία σας. Εφόσον προκύπτει χρέωση, σύμφωνα με τα κατωτέρω, αυτή γίνεται συνήθως ανεξαρτήτως βάρους (εκτός των αποστολών σε εξωτερικό, και υπέρβαρων δεμάτων) και όγκου παραγγελίας και βαραίνει τον πελάτη. Το κατάστημα μας είναι υπεύθυνο για την απόστολή των προϊόντων στο χρόνο που ορίστηκε από την εταιρία μας και όχι για τον χρόνο παράδοσης από το εκάστοτε κούριερ. Τα προϊόντα διακινούνται με δική σας ευθύνη.

Το κόστος των μεταφορικών και της αντικαταβολής για την Ελλάδα είναι 5 ευρώ ενώ για την Κύπρο οι τιμές αναγράφονται παρακάτω

Για Κύπρο ισχύει μόνο η μέθοδος πληρωμής με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Έξοδα αποστολής

Έως 1 κιλό

8 ευρώ

Έως 2 κιλά

9 ευρώ

Έως 3 κιλά

10 ευρώ

Έως 4 κιλά

11,50 ευρώ

Έως 5 κιλά

12,60 ευρώΥπαναχώρηση-επιστροφή

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που αποδεδειγμένα την παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων.

Στην περίπτωση που το προϊόν έχει τροποποιηθεί στα μέτρα σας ή έχει κοπεί στην διάσταση που επιθυμείτε, δεν είναι δυνατή η επιστροφή του προϊόντος.

Στη περίπτωση που ο λόγος της επιστροφής σας αφορά αποδεδειγμένα σε λάθος της εταιρίας, δεσμευόμαστε να αναλάβουμε το κόστος επιστροφής του προϊόντος, υπό την προϋπόθεση πως η επιστροφή έχει γίνει με εταιρίες που συνεργαζόμαστε.
Για την άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, υποχρεούστε, συνακόλουθα, να αποστείλετε το προϊόν στην άρτια κατάσταση στην οποία το παραλάβατε. Επιπλέον, οφείλετε να συμπεριλάβετε την απόδειξη λιανικής πώλησης. Στην περίπτωση που το προϊόν έχει τροποποιηθεί στα μέτρα σας ή έχει κοπεί στην διάσταση που επιθυμείτε, δεν είναι δυνατή η επιστροφή του προϊόντος.Τα προϊόντα επιστρέφονται στην έδρα της εταιρείας με επιλογή από τον καταναλωτή του τρόπου επιστροφής τους, ήτοι με αυτοπρόσωπη παράδοση ή με παράδοση από τρίτο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο είτε με αποστολή με εταιρεία acscourier, στη διεύθυνση της εταιρείας www.giakourtines.gr .Δεν είναι αποδεκτός κανένας άλλος τρόπος επιστροφής καθώς έτσι μόνο δίνεται η δυνατότητα ελέγχου του υπό επιστροφή προϊόντος, παρουσία του πελάτη ή του υπαλλήλου του courier. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως, αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός οκτώ (08) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Σε περίπτωση που ο λόγος επιστροφής αφορά σε λάθος της εταιρείας, η Deligiorgi Home. δεσμεύεται να αποστείλει εκ νέο courier στην διεύθυνση που μας έχετε ορίσει για την παραλαβή της παραγγελίας, με δικά της έξοδα. Στην περίπτωση που ο καταναλωτής επιθυμεί την επιστροφή της παραγγελίας του χωρίς να υπάρχει υπαιτιότητα της εταιρίας, τότε τα έξοδα αποστολής βαρύνουν τον ίδιο τον καταναλωτή.

Αφού παραλάβουμε το προϊόν, θα επεξεργαστούμε άμεσα το αίτημά σας και θα σας ενημερώσουμε με e-mail για τον τρόπο διεκπεραίωσής του. Μετά την επιστροφή του προϊόντος, και εφόσον εγκριθεί από την Εταιρία, ο πελάτης αποζημιώνεται σε όλο το ποσό είτε με αντίστοιχη κατάθεση στον τραπεζικό του λογαριασμό, τον οποίο έχει συμπληρώσει στο έντυπο επιστροφής που απαραίτητα συνοδεύει το επιστραφέν εμπόρευμα, είτε με άλλον τρόπο σύμφωνα με τα παραπάνω.
Ο καταναλωτής ευθύνεται για τυχόν μείωση της αξίας των αγαθών μόνο ως αποτέλεσμα της διαχείρισης των αγαθών άλλης πλην εκείνης που είναι αναγκαία για τη διαπίστωση της φύσης, των χαρακτηριστικών και της λειτουργίας των αγαθών. Στην περίπτωση που προβλέπεται ανωτέρω, όπου η εταιρία δικαιούται αποζημίωση για μείωσης της αξίας των επιστραφέντων προϊόντων, θα έχει το δικαίωμα να συμψηφίσει το σχετικό ποσό της αξιούμενης αποζημίωσης με το προς επιστροφή τίμημα.
Το δικαίωμα επιστροφής του προϊόντος (δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση) αφορά σε ολόκληρο το αγορασθέν προϊόν και δεν μπορεί να ασκηθεί επί τμήματος μόνο του προϊόντος (πχ επί αξεσουάρ του προϊόντος).

Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης.

α) συμβάσεις υπηρεσιών μετά την πλήρη παροχή της υπηρεσίας, εάν η εκτέλεση άρχισε με την προηγούμενη ρητή συγκατάθεση του καταναλωτή, και με την εκ μέρους του αναγνώριση ότι θα απωλέσει το δικαίωμά του υπαναχώρησης μόλις η σύμβαση εκτελεσθεί πλήρως από τον προμηθευτή.

β) την προμήθεια αγαθών που κατασκευάζονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του καταναλωτή ή σαφώς εξατομικευμένων.Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος

Προτεραιότητά μας είναι η υψηλή ποιότητα των προϊόντων που διατίθενται μέσα από το Δικτυακό Τόπο και η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας.

Σε περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, η εταιρία ευθύνεται κατά τις διατάξεις των άρθρων 534 επ. του Αστικού Κώδικα. Eάν διαπιστώσετε ότι το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, επικοινωνήστε άμεσα με την εταιρεία μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση giakourtines@gmail.com ή στο τηλέφωνο 6979781537 για να ενημερωθείτε για τη διαδικασία αντικατάστασης του προϊόντος ή επιστροφής των χρημάτων σας, μετά από την επιστροφή του ελαττωματικού προϊόντος.

Ανωτέρα βία – έλλειψη προϊόντος – μη παραλαβή προϊόντος -εξωδικαστική δευθέτηση.

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπό αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Η Deligiorgi.Home δεν φέρει καμία ευθύνη για όποια κατάσταση είναι εκτός δικής της υπαιτιότητας και θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατό για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση.

Σε περιπτώσεις που έχετε καταχωρήσει μια ηλεκτρονική παραγγελία και κατά την παραλαβή διαπιστώνετε ότι λείπει κάποιο (ή κάποια) προϊόν από τη συνολική παραγγελία, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, ώστε να διευθετήσουμε όλες τις λεπτομέρειες που απαιτούνται και να σας αποστείλουμε τα προϊόντα που δεν παραλάβατε, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

Σε περίπτωση μη παραλαβής των παραγγελθέντων εμπορευμάτων (και εφόσον έχει παρέλθει αδικαιολόγητα μεγάλο χρονικό διάστημα από την καταχώρηση της παραγγελίας), παρακαλούμε επικοινωνήστε με εκπρόσωπο του www.giakourtines.gr. Για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτησή σας, θα σας συνιστούσαμε να αναφέρετε τον ειδικό κωδικό παραγγελίας που έχει αποσταλεί στη διεύθυνση email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας.

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην ελληνική νομοθεσία με την ΚΥΑ 70330/2015, και την Απόφαση 31619 ΦΕΚ 969/22.3.2017 (άρθρο 8) προβλέπεται η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Alternative Dispute Resolution στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο Πελάτης έχει πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από το Ηλεκτρονικό Κατάστημα και διαμένει στην ΕΕ μπορεί να χρησιμοποιήσει τον ιστότοπο, απευθυνόμενος στο παρατιθέμενο link: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/?event=main.home.show (εξωδικαστική διευθέτηση της διαφοράς), ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες.

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ιστοσελίδας, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή τους διέπονται από το εθνικό δίκαιο, το κοινοτικό δίκαιο και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων διαπιστωθεί ότι είναι αντίθετη με το ως άνω νομικό πλαίσιο ή καταστεί εκτός ισχύος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του www.giakourtines.gr και του επισκέπτη/χρήστη των σελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.

Με το παρόν συμφωνείται ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση της ιστοσελίδας από τον επισκέπτη ή χρήστη αυτής, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται αποκλειστικά στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

Όλες οι συναλλαγές οι οποίες διενεργούνται με την ιστοσελίδα www.giakourtines.gr διέπονται από την ελληνική και ευρωπαϊκή-κοινοτική νομοθεσία σχετικά με θέματα όπως το ηλεκτρονικό εμπόριο, το απόρρητο και η προστασία των προσωπικών δεδομένων, η προστασία καταναλωτών και οι συμβάσεις από απόσταση.

Η μη άσκηση δικαιωμάτων που απορρέουν από τους παρόντες όρους δεν αποτελεί παραίτηση από αυτά.Πολιτική απορρήτου

 

Στο www.giakourtines.gr σεβόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα και παρέχουμε ασφαλείς διαδικτυακές υπηρεσίες.

Για τη χρήση ορισμένων υπηρεσιών μας και για την αποστολή των παραγγελιών σας, είναι απαραίτητη η καταγραφή κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Η διαδικασία συλλογής αυτών των στοιχείων και η χρήση τους περιγράφεται παρακάτω.

Συλλογή προσωπικών δεδομένων

Α) Κατά τη διαδικασία της παραγγελίας σας θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε πληροφορίες που απαιτούνται για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ή για να σας αποστείλουμε τα προϊόντα της επιλογής σας. Οι υποχρεωτικές πληροφορίες περιορίζονται στα στοιχεία επικοινωνίας ή/και τιμολόγησης.

Β) Προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται μέσω του browser ή της κινητής συσκευής που χρησιμοποιείτε για την πρόσβαση σας στην ιστοσελίδα μας.

Χρήση των στοιχείων που συλλέγουμε

Χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για τους εξής κύριους λόγους:

  • Προφίλ χρήστη της ιστοσελίδας

  • Για ενημερώσεις για αναβαθμίσεις, προσφορές και λοιπές υπηρεσίες που παρέχουμε

Η εταιρεία μας θα παραχωρήσει προσωπικά στοιχεία σας χωρίς προηγούμενη ενημέρωση μόνο εάν αυτό απαιτηθεί από το νόμο ή καλή τη πίστη προκειμένου να συμμορφωθεί με το νόμο ή να προστατεύσει τα εμπορικά της συμφέροντα ή σε έκτακτες περιπτώσεις που αφορούν την ασφάλεια του site.

 

Πολιτική cookies

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου τα οποία αποθηκεύονται στον φυλλομετρητή σας κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο. Σκοπός τους είναι να ειδοποιούν τον ιστότοπο που επισκέπτεται ο χρήστης, για την προηγούμενη δραστηριότητά του.

Στο www.giakourtines.gr χρησιμοποιούμε τις εξής κατηγορίες cookies:

  1. Αναγκαία Cookies που επιτρέπουν την εκτέλεση βασικών λειτουργιών της ιστοσελίδας (πχ. αποθήκευση ρυθμίσεων επισκέπτη, καλάθι αγορών, σύνδεση/αποσύνδεση από το λογαριασμό χρήστη.

  2. Τα Cookies επιδόσεων και Analytics που συλλέγουν πληροφορίες που αφορούν τα στατιστικά επισκεψιμότητας και συμπεριφοράς των χρηστών

  3. Τα Cookies διαφημίσεων που χρησιμοποιούνται να παρέχουν διαφημίσεις σχετικές με τα ενδιαφέροντα του επισκέπτη και για λόγους remarketing (επαναληπτικό marketing).

Τρίτοι προμηθευτές (πχ Google, διαφημιστές ή αναλυτές που συνεργαζόμαστε) χρησιμοποιούν Cookies μέσω της ιστοσελίδας μας για την συλλογή πληροφορίων, την εκτέλεση αναφορών σχετικά με την συμπεριφορά σας εντός της ιστοσελίδας και την προβολή διαφημίσεων που σας ενδιαφέρουν.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ
ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕΣΩ
ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ: 6979706348
Ε-MAIL: kikideligiorgi@yahoo.gr
ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
ΔΕΙΓΜΑΤΩΝ
ΔΩΡΕΑΝ
Go to top